Bureau Veritas Latvia – 25!

3. Sep. 2021

Šogad svinam Bureau Veritas Latvia 25 gadu darbības jubileju kopš savas darbības atsākšanas pēc Latvijas valsts neatkarības  atjaunošanas. Vēsturiski Bureau Veritas Latvijā pirmo reizi ir dibināta 1858.gadā.

Bureau Veritas Latvia 25

Laikam ejot, Bureau Veritas Latvia vislabāk raksturo izaugsme un pilnveide. Mūsu klientu loks pieaug, paplašinās piedāvāto pakalpojumu klāsts. Mūsu darba rezultāti- atbilstības novērtējumi, testi, sertifikācijas, ir noderīgi  un nepieciešami gan mūsu klientiem, gan visai sabiedrībai kopumā. Mēs strādājam klientu izaugsmei un visas sabiedrības drošības interesēs.

Patiesi lepojamies ar kompetentiem ekspertiem, auditoriem, inspektoriem, kuri apgūst arvien jaunas prasmes attiecībā uz standartu pielietojumu, gan visdažādākajiem segmentiem, kur šīs prasmes pielietot-  sākot no pārtikas drošības, IT jomas, būvniecības plašā sektora līdz mūsdienīgajiem Energoefektivitātes un CO2 izmešu samazinājuma verifikācijām, kā arī daudziem citiem.

No sirds esam priecīgi , ka esam no savas puses izdarījuši  visu iespējamo, lai droši un ar pārliecību uzsāktu  rudens sezonu, dodoties pie saviem klientiem, kā arī sajūtot kolēģa plecu kopā sanākšanas brīžos. Mēs birojā esam aktīvi, dzīvespriecīgi un zinātkāri, tāpēc kopīgajā foto šoreiz katrs turam rokā kādu priekšmetu, kas raksturīgs vai saistīts ar hobiju.

Sveicam klientus, sadarbības partnerus, kolēģus Bureau Veritas Latvia 25 gadu jubilejā!